Coronavirus Info Romana

Dragi lucrători sexuali *,

astăzi trebuie să vă oferim câteva informații importante.
În urmă cu două săptămâni, barurile și bordelurile din Berlin au trebuit să se închidă din cauza virusului Corona. Aceste restrictii vor urma si in săptămânile următoare. Motivul care a stat la baza acestei decizii este Legea privind protecția împotriva infecțiilor.
S-au aprobat decrete suplimentare și orice infracțiune împotriva acestora va fi amendata drastic.
Orice formă de contact sexual pentru bani, inclusiv masaje și tantra sunt interzise (Secțiunea 2 (1) IfSG). Oricine mai oferă acest serviciu poate fi amendat între 1.000 și 10.000 de euro. Cei care incalca legea de mai multe pot fi chiar si arestați. Telefon-sex, video sau chat și trimiterea de ex. șosete și lenjerie este încă permisa.
Este indicat ca toți oamenii să stea acasă și au voie să părăsească casa doar pentru anumite lucruri, de ex. cumpărături, medic, farmacie sau plimbări în zona de zi (§17 Abs.1 IfSG). Cei care se află afară fără niciunul dintre aceste motive pot fi amendați cu sume între 250 și 2.500 de euro.
Toate acestea restrictii sunt greu de suportat. Dar trebuie să trecem de această faza grea împreună, deoarece persoanele în vârstă și bolnave, precum clienții sunt în special în pericol. Protejați-vă și protejați-i astfel pe ceilalți!
Există diverse oferte de ajutor în această situație:
subway (www.subway-berlin.de) pregătește pachete alimentare zilnice și vineri aprovizionare suplimentara de mâncare pentru lucrătorii sexuali în nevoie.
Cazare de urgență pentru persoanele fără adăpost, inclusiv lucrătorii sexuali. Puteți găsi mai multe informații la https://www.kaeltehilfe-berlin.de.
Există ajutor financiar pentru lucrătorii sexuali înregistrați. Puteți găsi mai multe informații la https://www.berufsverband-sexarbeit.de
Puteți primi consiliere de la SMART-berlin la telefon (030) 235 20 281, personal, marți, între 17:00 și 21:00 Adresa: Kirchbachstr nr 5/10783 /Berlin sonerie: SMART-berlin și prin e-mail: contact @ smart-berlin. org
Salutari
echipă
SMART Berlin
Informații pentru * escorte masculine