Coronavirus Info Romana

Dragi lucrători sexuali *,

astăzi trebuie să vă oferim câteva informații importante.
În urmă cu cateva saptamani, bordelurile din Berlin au trebuit să se închidă din cauza virusului Corona. Aceste restrictii vor urma si in săptămânile următoare. Motivul care a stat la baza acestei decizii este SARS-CoV-2-Reglementarea calitati continutului.

Incalcarea interziceri: Utilizarea serviciilor sexuale cu contact fizic
Poate conduce la amenzi pentru Clienti lucratorilor sexuali.
Amenzi în euro
250-5,000
Asta înseamnă că lucrătorii sexuali nu mai sunt pedepsiți, ci doar operatorii de bordel și clienții serviciilor sexuale.

Există diverse oferte de ajutor în această situație:
subway (www.subway-berlin.de) pregătește pachete alimentare zilnice și vineri aprovizionare suplimentara de mâncare pentru lucrătorii sexuali în nevoie.
Cazare de urgență pentru persoanele fără adăpost, inclusiv lucrătorii sexuali. Puteți găsi mai multe informații la https://www.kaeltehilfe-berlin.de.
Există ajutor financiar pentru lucrătorii sexuali înregistrați. Puteți găsi mai multe informații la https://www.berufsverband-sexarbeit.de
Puteți primi consiliere de la SMART-berlin la telefon (030) 235 20 281, personal, marți, între 17:00 și 21:00 Adresa: Kirchbachstr nr 5/10783 /Berlin sonerie: SMART-berlin și prin e-mail: contact @ smart-berlin. org
Salutari
echipă
SMART Berlin
Informații pentru * escorte masculine